Promenad från dagis

3993634072_2a1bbed5f1

Idag gick jag och hämtade Melvin på dagis och tog inte med vagnen, alltid när min mamma hämtar så går de hem. Vi började promenaden och oj vad det bubblade meningar och ord ur munnen på honom. Var jättekul att gå där och samtala med honom. Vi gick igenom en liten skog där jag gick på lekis och det berättade jag för honom. Vi satt även en stund på en parkbänk och kollade bilarna.

3993634172_5d66fe1590

Väl hemma så började jag fixa med maten, idag blev det köttfärsbiffar/köttbullar (hemmagjorda) och potatis och sås. Under tiden jag fixade med maten så lekte Melvin med sitt Nallepussel. Det är ett “pussel” som är lite mer som klippdockor. Man väljer huvud och kläder och skor till olika nallar.

Middagen var poppis men sen efter maten blev det lite ledset, verkar som han har ont i munnen så det blev en liten slurk alvedon och sen lekte han glatt vidare med en skruvmejsel och sin leksakstelefon. Nu har han sovit i en timme.

3 thoughts on “Promenad från dagis

  1. Det var tapco jag menade.. deras tapco special var så goda tidigare. Nu äter jag dem inte ens längre när jag kommer till stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.