5 thoughts on “Anna och Melvin tävlar

 1. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the superb works guys Iˇ¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website 🙂

 2. Åh, jag är gärna med och tävlar 🙂
  Har kikat i webbshoppen, fanns massa fina grejer, men favoriten är nog “Stödgördel Gravid”. Skulle passa så perfekt just nu, min gravida mage växer så det knakar nu när jag är i v. 27… Och denna gördel verkar både ljuvligt skön och snyggt framhävande när det gäller ens nya former 🙂

  Hoppas ni har en skön dag!!

 3. hej vad roligt att du hittade hos mig, och försökte dig på spanska, jag är glad att hitta hit, för du har hursomhelst när det gäller om tävlingar och då ska jag passa på. rumbamossör du gillar var en present av en annan medbloggare, jag gör mössor också men inte i den här tyg för det har jag inte, så om du vinner får du välja nån annan tyg till din mössa. det går at ordna.
  mvh
  aleisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.