Sponsrad av Yamaha

Här är en bild på den allra finaste lilla sonen :-), han var på helt okej humör idag efter dagis, inte lika trött som tidigare i veckan (lite gråt men inte så mycket).

4012101288_75a7bde424

Den här fina tröjan fick jag från jobbet igår, har även köpt en röd men den har inte kommit än. Tyckte han såg superfin ut och han var så stolt över tröjan. Den långärmade tröjan är ett underställ i ull från Troll (kanonskönt). Byxorna är från www.gangstar.se

Idag när jag hämtade Melvin så hade han varit stygg, han hade knuffat en tjej så hon satt och grät. Vi pratade om det jag och Melvin och så skulle gå och krama om henne men då började han gråta för att hon grät. Inte lätt. Som tur var så verkade hon inte ha gjort sig illa.

När vi kom hem så hade vi fått paket, bland annat de fina jeansen från www.yorrik.se och sen en beställning från www.lindex.se , jag hade beställt Muminmockasiner där. Melvin ville ha dem på sig direkt. Kommer vara bra för honom att ha här hemma. Blev även ett par som skall hem till farmor.

9 thoughts on “Sponsrad av Yamaha

  1. Sv : sorry för ett sent svar!
    Kul att du vill vara med i min tävling 🙂
    Lycka till nu då 😀

    ska kika på dina tävlingar och tävla lite jag med 🙂

  2. Just nu är det tävling i min blogg i samarbete med Kiddoz där man kan vinna presentkort för 400 kr – var gärna med, tror du skulle gilla tävlingen! =) Kram kram // Diana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.