Ljusfest i advent

Helgen har bara farit förbi och jag har inte hunnit skriva något personligt alls i den här bloggen. Känns som den gått så fort att jag glömt vad jag gjort *s*. Vi har i alla fall haft lite filmkväll och kollat “Flickan som lekte med elden”, på lördagen var mamma och jag och handlade lite adventsstjärnor då det nästan alltid saknas något till advent (märkligt) samt att jag hittade en del julklappar så nu är det bara en klapp till min mamma kvar, skönt. Vi bakade även lussebullar och lussekatter. På lördagkvällen kom mina föräldrar över och åt tacos och kollade på Robinson med oss. Senare på kvällen var jag över till en kompis som inte mådde så bra och vi satt och pratade.

Söndagen blev det en sväng in till stan med kompis ovan och hennes barn. Jag gick runt på stan med hennes barn och vi fikade och kollade leksaksaffärer ihop. På kvällen åkte vi till Ytterjärna (Vidarkliniken) och kollade på deras årliga ljusfest. Det var lite kyligt och väldigt dimmigt men otroligt vackert men flera tusen marschaller och ljuslyktor.

Väl hemma var jag helt slut och vill bara sova men klockan var inte ens 18 så det blev till att dammsuga och damma nedervåningen. Melvin var så himla snäll så han efterdammsög lite medan jag dammade så nu är det absolut dammfritt hemma.

3 thoughts on “Ljusfest i advent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.