Helg

Igår var jag ledig från jobbet, superskönt. Gick upp vid 8-tiden och sen hängde jag med Nicke, Melvin och Laila in till stan för Laila skulle köpa en julklapp till Melvin. Vi fikade i Weda, shoppade där och sen blev det Ica Maxi där vi handlade lite.
När jag kom hem tog jag det lugnt en stund innan jag gick in till grannen för att hjälpa henne att packa grejor. Vi fikade lite och pratade skit och hon fick en hel del gjort.

Idag har jag, Mamma och Melvin varit i Södertälje. Blev fina julgardiner till Melvins rum och två fina änglar som sitter i hans fönster. Köpte även lite saker åt grannen samt lite från Apoteket så vi har hemma under julledigheten. Melvin hade nog rätt kul i stan för han fick leka på gågatan, kröp genom tåget och gungade på gungdjuren. Sen kikade vi i leksaksaffären och där blev han fast i en halvtimme och kikade på alla saker. Avslutade med en fika innan vi åkte hem. På kvällen så badade jag och Melvin och sen gick han och Nicke ut och lekte. Det började nämligen snöa på kvällen och det tycker Melvin förstås är jättekul. Vid 19.30 däckade han.

Nu kikar vi på Robinson och äter tacos.

One thought on “Helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.