På bilverkstan

Idag efter jobbet så åkte jag förbi Ford i Södertälje för att en mekaniker skulle lyssna på oljudet från bilen, han trodde det kunde ha med kamremmen att göra och tyckte jag skulle ställa bilen på deras parkering. Eftersom jag skulle hämta på dagis så fick jag på egen risk åka därifrån. På väg därifrån så tänkte jag att jag skulle åka förbi Mekonomen verkstan och se om de hade tid men dessvärre hade inte den på stan tid utan jag fick åka upp till Viksängen där en supertrevlig kille tog emot mig. Jag lämnade bilen där och hade sån tur att jag fick tag i min svåger som mötte upp mig och körde mig och bilbarnstolen hem 🙂

Imorgon skall de kolla upp bilen och återkomma vad felet är, vi har i stort sett bestämt att om det inte är något superdyrt som är trasigt så får de även byta kamremmen. Det här är faktiskt första gången som vi lämnar in bilen för att det är något vajsing. Rätt bra för en 02:a tycker jag.

Väl hemma så mötte jag upp mamma, pappa och Melvin hos mina föräldrar, de var snälla och hämtade honom på dagis. Vi fikade där och Melvin åt middag sen gick vi hem och gjorde ordning min mormors bil för den kommer vi få ha under veckan.

Nu på kvällen så har vi kollat på 2 avsnitt av Pippi och nu har Melvin lagt sig. Fast jag hör i detta nu att han är uppe och springer den lilla busen. Nicke är dock däruppe så han tar nog tag i det om han inte studsar i säng igen.

Snart blir det middag för mig och Nicke och så skall vi se klart en Wallander film.

2 thoughts on “På bilverkstan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.