Tränat

Kors i taket. Ett mirakel har skett. Jag har skaffat årskort på Nyckelgym, det bästa är att jag lyckats övertala min mamma också samt att grannen och Nicke också tränar där. Körde ett första pass idag, vi började lugnt då vi båda har lite ont i rygg/axel. Blev 10 minuter på crosstrainern och sen simmade vi också. Skönt.

Melvin har just gått och lagt sig och jag hoppas han sover hela natten. Han har börjat vakna mitt i natten och gå upp och lattja lite eller bara gå in i gästrummet (och gömmer sig bakom motionscykeln). Detta gör att han blir supertrött på dagen. Vet inte om det mest beror på att han är förkyld och vaknar av det eller om det är något annat (kanske drömmer otäckt). Inatt så tog Nicke med honom till vår säng och han somnade och sov resten av natten bredvid Nicke. Kändes rätt mysigt på något vis, han har ju aldrig sovit med oss förut.

Melvin har också fått påskägg idag, det innehöll en liten chipspåse, en traktor och en supersöt mintgrön bil. Imorgon får han ett av oss också.

4 thoughts on “Tränat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.