8 thoughts on “Skatt för feta

  1. Länge sedan jag läst ngt så fånigt! Ska då hela sveriges befolkning bli invägd för att bli placerad i rätt skatteklass? :-p Tror absolut inte att feta personer belastar sjukvården mer än alkohlister eller andra typer av missbrukare. Att höja skatten på onyttiga livsmedel är inte heller rätt sätt då jag tycker att det faktiskt bör vara var och ens egna ansvar att se till sin hälsa. 🙂

  2. Ja! Man slutar aldrig förundras…onkeligen!:/
    Tack för din söta kommentar hos mig. NU mår VI äntlligen BÄTTRE. Jobbigt med pencillin. Hoppas ni är krya snart oxå:)!

    Gott Nytt 2011!

    Vad roligt att du ville vara med i min senaste tävling där jag lottade ut vinster från L300 och Tresemmé! Måndag den 3 Januari kommer vinnaren att ligga uppe på min blogg. Missa inte att kika in & se om det blev just du! NY spännande tävling är också på G;)!
    Håll utkik!

    Massa Kram!

  3. Det låter helt sjukt! Ska man beskatta alla som inte är smala, hälsosamma, högutbildade, vältränade o.s.v. ? Iofs förvånar inget mig längre. Jag blev hårdare beskattad efter att borgerliga regeringen tog över eftersom jag är sjuk. Sedan tog de helt bort min inkomst för att jag är “frisk”. Men enligt arbetsförmedlingen är jag INTE frisk och inte kapabel att jobba heltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.