Visit i storstan

Imorse drog jag iväg in till jobbet och jobbade mellan 8-13, hann gå igenom mycket så imorgon när jag åker in och jobbar så bör jag hinna göra det som kommit in under första semesterveckan. Var skönt att få alla bankkonton att stämma, sånt är inget kul om det ligger tills jag är tillbaka.

Sen åkte jag in till Stockholm där jag strosade omkring lite (råkade shoppa en tunika/klänning och 2 toppar) och vid 14.30 så träffade jag Mats vid norrmalmstorg. Vi började med mat och vätskepaus på en kinakrog på Östermalm. Mats åt lunch och jag tog dryckespaus. Satt där och kollade på folk och pratade igenom vad som hänt sen sist. Skönt att sitta ute i det fina vädret. Sen tog vi en promenad ner mot Strandvägen, hittade ett ställe där vi tog juice och jag åt lite på en smörgås. Även där var mycket folk i rörelse och mycket kul folk såg vi. Sen bestämde vi att vi skulle gå hem till honom så jag fick se hans nya våning. Vi hann med en liten avstickare utmed Djurgårdskanalen också, supermysigt, läge för picknick snart.

Våningen var superfin. Högt i tak och breda härliga fönsterbänkar. Jättefint renoverat och jag tror det kommer bli superfint när allt är på plats.

Sedan blev det en promenad tillbaka mot centralare delar. Mats skulle handla mat på NK och jag gick mot tåget. Tog rätt lång tid att gå från “längst bort på strandvägen” till centralen. I och för sig så tog man det ganska lugnt i värmen men ändå. Blev en rejäl promenad idag och jag kände att jag var trött i benen.

2 thoughts on “Visit i storstan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.