Nackdel med Gastric By Pass operation

En stor nackdel med Gastric By Pass operationen är att jag måste byta ut hela min garderob (väldans dyrt). Samtidigt som man inte vill köpa för mycket nya kläder (som snart också är för stora) så inser man att när man går runt i sina gamla kläder så ser man lika stor ut som vanligt (nästan). Jag har som tur var fått en hel del basplagg av min mamma (typ linnen, t-shirts). De har funkat bra nu under semestern och funkar när vi åker till Turkiet. Sen har jag fyndat när det varit 50% på reapriset….

Idag provade jag dock alla mina långbyxor eftersom det faktiskt börjar bli lite kyligare ute… insåg att helt plötsligt att jag inte har något par som funkar. De var så himla stora och jag märker att benen och höfterna blivit mycket mindre (midjan också förstås).

Var tvungen att visa grannen vilken skillnad det är. Numera har jag ingen aning om vilken storlek jag drar. Tur nog så skall jag till Norrköping i helgen och väl där tänkte jag gå i lite affärer, förhoppningsvis hittar jag några byxor till bra pris så jag har något inför hösten, dessutom behöver jag en ny pyjamas, den jag har nu är superstor och ramlar nästan av.

 

2 thoughts on “Nackdel med Gastric By Pass operation

  1. Har samma trevliga dilemma dock har ja än så länge en hel del sparat från mindre strl så ja klarar mig rätt bra från alltför mycket nya inköp men lite till sen lär de bli svår här med. men som sagt man får se de som ett trevligt dilemma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.