Norge

Jag har varit i Norge ett flertal gånger då företaget jag jobbar på har ett av sina kontor strax utanför Oslo. Ett flertal gånger har vi haft våra avdelningsmöten där och Oslo är verkligen en trevlig stad. Det finns många fina restauranger och sevärdheter. Jag rekommenderar varmt ett besök på någon av restaurangerna på Aker Brygge. Det är riktigt vackert att sitta där och äta på en uteservering.

Om man vill boka boende så kan man gå in på Hotell Oslo och boka hotell. Jag har bott på ett hotell som ligger precis rakt över centralstationen och de hade fina rum och en härlig frukost. Dessutom är det nära till Karl Johan och alla butiker.

Sist jag var i Oslo så var det vår och varmt. På morgonen när vi vaknade så gick vi en promenad bort till det nya fina Operahuset och väl där så gick vi upp på taket där man har en fin utsikt. Väl värt ett besök.


Obs, bilden är privat och får inte lånas.

Lite utanför Oslo ligger nöjesfältet Tusenfryd, jag har inte besökt det men åkt förbi när vi varit på väg till vårt kontor. Det ser riktigt härligt ut och jag kan tänka mig att det är roligt där för både barn och vuxen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.