Porr ombord

RyanAir är verkligen kreativa, de skall inte bara fixa sovplatser i bagagehyllor och ha mynttoaletter. Nu är det nya att de vill visa porr på sina plan. Inte i tvrutorna i sätena eller taket gubevars, nej man skall kunna ta ner en app och sedan kolla i sin ipad eller i sina mobiler.

Jo men det är ju en fin idé. Det måste ju kännas väldigt bekvämt att sitta tre stycken på en rad och en person börjar kolla på porrfilm. Kan inte kännas helt bekvämt för den som kollar heller. Jag menar det finns förmodligen en anledning till varför man kollar på porrfilm och frågan är, vill man sitta och vara jätteupphetsad bland massa folk?

Väldigt många gillar inte porr och även om man gillar att kolla på film lite då och då så vill man inte sitta bredvid någon okänd som kollar. Vad händer om det är barn med på flygningen? De kan hamna bredvid någon som kollar… inte så bra.

Nej det här känns som en helt sjukt dum ide. Tror inte det var så många som skulle utnyttja möjligheten även om den fanns.

8 thoughts on “Porr ombord

  1. Jag tror inte att det skulle bli så vanligt att folk skulle kolla på porr, om ens någon skulle vilja det när det är massa andra runt om. Tror de tänkt helt fel på Ryan Air

  2. Va? Det var det värsta jag hört…Herre gud…Som du själv skrev inte så kul om man tänker på att det fanns barn med som reser,sjukt & förstår inte poängen…Vad ska dom göra sen? Gå på toaletten eller? Nähh usch

  3. Ett flygplan känns inte riktigt som den optimala miljön för porr-tittande. Varför skulle behövet av att bli upphetsad ens existera under en flygresa? Känns ju lagom fräscht att hamna brevid någon som tittar på hårdporr.
    (Dessutom skulle toalettköerna växa när folk behöver erm… få ur sig sina lustar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.