Egen hemsida

Har ni funderat på att skapa en egen hemsida? Vet ni inte hur ni skall göra för att komma igång? Jag har själv haft en personlig hemsida tidigare men som var uppbyggd på ett mycket enkelt sätt, detta på grund av att jag inte kan något om kodning. Nu finns det dock en jättebra hemsida där man får tips om billiga webhotell och där det finns olika flikar med bland annat CSS och Xhtml där man ser hur det fungerar med kodning.

Det finns jättebra exempel om hur du startar upp en hemsida från start, exempelvis hur du gör din indexsida. Den stora fördelen med denna sida tycker jag är att man får en förståelse för kodning. Var massor med saker som jag inte hade en aning om men jag känner att jag kommer använda den här sidan för att kolla upp saker om jag behöver ändra i exempelvis min blogg som ju också baseras på kodning.

Det finns även bra snabbguider som bland annat tar upp hur man skapar en blogg, hemsida och hur man skaffar egen domän. Det finns även allmäna tips som kan vara bra att kika in på.

 

One thought on “Egen hemsida

  1. Åh, jag skulle också vilja ha en egen hemsida men jag vet inte alls hur man gör så jag får nog skippa den idén.
    Ja, Sunflower är verkligen bra och trevliga människor plus god mat.

    Kram Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.