Vet allt

Ikväll så ville inte Melvin komma till ro, han hade tydligen somnat på dagis och sovit i 40 minuter så han var piggelin ikväll. Vid 21-tiden så gick jag upp och lade mig hos honom och då berättade jag att det var en bebis i min mage. Han har ju pratat om bebisen i magen så jag tänkte att det var lika bra att säga att det är så. Vi pratade om att bebisar som är små kan dö i magen och att då får man försöka ordna en ny bebis, vill att Melvin skall förstå att det kanske inte kommer ut någon bebis. Då var Melvin så söt så han kröp in under täcket och sa till bebisen att stanna där *gullungen* sen sa Melvin igen att han vill att det blir en tjej och då skall hon heta Ronja. Jag är inte helt inne på Ronja men om han tjatar om det så kanske det får bli ett Ronja i mellannamn om det mot förmodan blir en tjej.

Kollade graviditetsuträkningen vilken iofs blir ganska så ungefärlig eftersom det varierar rätt mycket med antal dagar mellan mens. Allt ifrån 23-28 dagar. Jag har räknat på 27 dagar och då är det bf 24/11. Dvs jag är i v. 7+4 (vecka 8)

Har faktiskt anmält mig till ett nyhetsbrev för jag kommer inte ihåg vad som händer i de olika veckorna, kan även vara kul att berätta det för Melvin, tror vi har boken som Lennart Nilsson gjort så vi även kan titta i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.