Mammabloggalan 2012

Här bodde vi under vårt dygn på mammabloggalan. Radisson Royal Park.

Jag skulle egentligen delat rum med en för mig okänd tjej (de jag frågade visste inte heller vem hon var). Som tur var lärde jag känna Ninnie av en ren slump. Det märkliga är att av de säkert 100 mammor som var där så börjar vi prata. Det visar sig att hon har en kille som heter Melwin (min heter Melvin), båda fyller dessutom 5 år den 25 maj. Slumpen?

Det slutade i alla fall så lyckligt att hon hade dubbelrum själv så jag bytte till hennes rum. Kändes bra att dela med någon man lärt känna. Sen visade det sig dessutom att jag faktiskt kikat hennes blogg vid flera tillfällen, bara det att jag inte kopplade ihop henne med den bloggen.

I stort sett hela dagen spenderades i mässhallen (bilder därifrån i nästa inlägg). Ett litet avbrott för lunch blev det vid 12-tiden och då bjöds det på en kycklinggryta som var väldigt god.

På eftermiddagen så var vi ner till mässan igen då det skulle bli en del dragningar. Bland annat så lottades allt i Allt för föräldrars monter ut, jag hade tyvärr inte turen att vinna något därifrån.

Innan middagen så var det frisyrfix (jag hade inte bokat något) så jag och Qicki gick och kollade på när våra vänner fick håret fixat.Efter att ha fotat lite där så gick vi och köpte ett glas vin och slog oss ner hos Rose-Marie och Lady Dahmer. Jag följer inte Lady Dahmers blogg men Rose-Maries har jag läst i flera år så det var trevligt att säga hej.

Här blir bland annat Mirka stylad. Hon var så cool förra veckan på bloggminglet och blev jättefin även igår.

Ninnie blir stylad

Jättefint blev det när de var klara

Carolina blir stylad

Fina Annah blir stylad. Hon hade en helt underbar klänning på sig.

Därefter blev det middag och jag och Qicki bestämde oss för att hoppa på stackars Jennie och tvinga henne att äta middag med oss :-), vi slog oss ner och sen kom även fina Ewa och satte sig hos oss. Två stolar kvar, vi hoppades på några helt okända människor så vi skulle få lära lite nytt folk (jag hade räknat med bordsplacering men så var det inte). Då kom Annika och Annelie och slog sig ner hos oss. Vilket bord, jag hade supertrevligt vid bordet (trots lite orosmoment), vi skrattade och pratade öppet om det mesta. Väldigt avslappnat och trevligt.

Annika, Annelie och Jennie

Qicki och Ewa

Annelie och Jennie

Maten var supergod. Först var det en sallad som även innehöll ädelost och nötter (och jag kunde äta trots ädelosten). Sen var det oxfilé och avslutningsvis Creme Caramel. Mycket gott. Lyckades inte få någon bild på oxfilen så jag lånade en bild från Annikas blogg

Efter middagen blev det dans och till och med jag var uppe och dansade (trots att jag är helt kass).

Bilder på utställare/mässa, alla härliga människor och goodiebagen kommer i eget inlägg.

 

10 thoughts on “Mammabloggalan 2012

  1. @Ewa (mamma till 6 döttrar),

    Rätt nöjd med inläggen men jäklar i mig vilken tid det tog med alla bilder och alla länkar. Du får gärna säga vad din dotter har för adress till sin blogg så länkar jag till henne under den fina dansbilden på er 🙂

    Du är underbar du med. Varför måste du bo norr om stan? eller frågan är kanske, varför måste jag bo på bondvischan *s*.

  2. Wiiiiieeee vilka underbara inlägg 🙂 Jag är helt förstummad 🙂 Du måste nog vinna kategorin “bästa inläggs bloggare” nästa år!!!!

    Kram och jaaa jag vill verkligen träffas snart igen 🙂 Du är så himla underbar 🙂

  3. @Annah,

    Ja det var tur vi gjorde det. Kändes bättre att dela med någon man pratat med under dagen. Och vad märkligt att våra Melvin/Melwin fyller 5 år på samma dag… måste varit ödet

  4. @Jennie,

    Haha, var med viss ironi jag skrev den raden *s*, tyckte du såg lite ensam ut och jag ville gärna lära känna dig lite mer. Tyckte det var supertrevligt vid vårt bord. Får se om vi får någon inbjudan från Annika, jag pratade med henne via FB igår, hon hade fått för sig att jag bodde i GBG (Mölnbo – Mölndal.. ). Men lovade att skicka en ang hennes lilla event.

  5. @BAMBI,

    Hej!
    Vad skönt att du tyckte det. Man vet ju aldrig om man kommer och “stör”. Var trevligt att växla några ord med er och det är kul att “lära känna” lite nya människor och utvidga sitt bloggnätverk lite. Kram

  6. Hej Anna! Det var jättetrevligt att du slog dig ner och satt och pratade med oss 🙂 KRAM

  7. Ja, stackars mig, som blev tvingad att sitta med er! Hahaha! 😀 Jag kunde inte ha suttit vid ett bättre bord.

  8. Åh det ser ut som ni fick ett trevligt dygn 🙂
    Väntar med spänning på bilder från mässhallen och goodiebagen 😉 Kram vännen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.