Tack till….

Har några som jag absolut måste tacka för helgen.

Johanna och Mikaela som anordnade mammabloggalan, jag hade supertrevligt. Dock två tips till nästa år

1. Bifoga tider och information om vart saker är i själva inbjudan, då kan man ha den med sig i handväskan och ha koll på vad som händer.

2. De tags man fick att ha runt halsen var vad jag förstår för att vi skulle se att vi var bloggmammor. Men det hade varit kul om man i tydlig text skrivit bloggens namn alt bloggadress (en del har väldigt långa adresser).

Martina, för att hon är världens mest generösa människa

Agnieszka för att jag fick åka med dig i bilen

Ninnie, som lät mig flytta in hos henne

Även ett stort tack till alla andra som jag hängde med under lördagen och söndagen. Ni är länkade sen tidigare och är nog med på ett flertal bilder i tidigare inlägg.

13 thoughts on “Tack till….

  1. @Martina,

    Sofie Pramgren var väl med i snacket också eller hur? Om du bokar så missa inte att det är den på Olofsgatan. Finns (fanns) en på Folkungagatan förut också men den var inte alls lika bra.

  2. sv.
    Sahara låter jättebra! Älskar sån mat 🙂
    Jag ringer och bokar bord när vi kommer lite närmare.
    Är det någon mer än Linda, M-L och Ewa som vi ska fråga tycker du?

  3. @Martina,

    Ja det var tur för mig! Nästa år hoppas jag att vi är där tillsammans. Jag tror vissa har så höga förväntningar men jag som aldrig varit på ngn gala var riktigt nöjd. De synpunkter jag hade har jag skrivit om till tjejerna så de kanske tänker på det till nästa år. Tycker du Sahara verkar ok? Det är superbra där (var det i alla fall). Speciellt om man tar in meze, de brukade förut vara så generösa att när något tog slut kom de in med nytt utan att det kostade extra, kändes lyxigt.

  4. Kram på dig!
    Det känns underbart att jag lyckades höra att du inte visste hur det blivit med din biljett precis när jag funderar på vad sjutton jag ska göra av min!
    Skönt att den kom till nytta och att du hade det så roligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.