Trött kille

Melvin var ju lite sockerchockad igår kväll och somnade vid 22-tiden. Ändå hade han inte somnat på vilan på dagis, nu ligger vi i soffan, får se hur länge han klarar av att hålla sig vaken.

Jag är också supertrött. Skulle nog kunna somna om jag blundade. Fredagar är veckans tröttaste dag tycker jag. Dessvärre så kan jag inte ligga här resten av kvällen. Vi är med i Korpens stegtävling på jobbet och de dagar jag åker bil så blir det inte mycket röra på sig, idag var en sådan dag så trots en liten promenad bort på skogen och en sväng till mina föräldrar så har jag 1600 steg kvar för att nå 7000 steg vilket är den magiska gränsen (sist var man tvungen att gå så många steg varje dag för att vara med i de olika utlottningarna)

Vad skall ni hitta på i helgen? Jag har bara planerat in att gå på loppis imorgon. Ungefär 100 meter ifrån oss så kommer det vara en gatuloppis imorgon. Minst 17 familjer är det som har loppis, kan vara kul att kolla. Hoppas det blir uppehåll bara.

4 thoughts on “Trött kille

  1. @Maggan,

    Hoppas du hittar någon fin bikini, jag köpte en på Lindex, men inser att bhn nog är något för liten, bysten har inte blivit så mycket mindre, bara lite mer sladdrig *s*. Vi åker till Turkiet i juni så får se om jag hittar någon annan bikini tills dess. Annars är tankinis rätt fina

  2. Ja, just det! Vi pratade ju lite där i sofforna =)
    Och jag kände mig som världens turgumma!

    Imorgon ska jag ge mig på ett riktigt eldprov, då jag ska leta bikini 😉 Insåg att badsäsongen närmar sig och mina barn kommer nog inte gå med på att jag gömmer mig i vassen fler år 😉

    Ha en härlig helg,
    Kram!

  3. @petra,

    Det är kul med stegtävling men lite stressande också, vill över 7000steg per dag. Har väldigt stillasittande jobb och så åker jag bil 3 dagar i veckan, då är det jättesvårt att få ihop steg. Har fått gå på kortare promenader 2ggr nu på kvällen och äntligen har jag nått 7000 steg.

    Loppis är desto roligare, det ser jag fram emot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.