Min första systemkamera

Har länge suktat efter en systemkamera och nu när jag fått låna min brors Nikon D40 så har jag blivit ännu mer sugen, bilderna blir helt underbara om man jämför med min kompaktkamera. Egentligen hade jag tänkt slå till på en D3000 som det var kampanjpris på men insåg att det inte finns videoinspelning på den, det ville jag gärna ha. Nu blev det istället en D3100.

Får alltid lite ångest när jag köper dyra saker, speciellt tekniska sådana. Tog ingen trygghetsförsäkring, brukar vara försiktig med sakerna och tror dessutom jag har drulleförsäkring på hemförsäkringen (kollas upp imorgon). Hoppas nu jag får kameran denna vecka då de utlovade 1-2 dagars leveranstid.

Blir perfekt med ny kamera till Melvins födelsedag samt inför Turkietresan.

18 thoughts on “Min första systemkamera

  1. @Marie-Louise,

    Jag ser verkligen fram emot att den kommer, hoppas få den imorgon. Melvin skall med till jobbet på onsdag och han gillar att provsitta MC och fyrhjulingar och då vill jag fota honom (om vi nu har några hemma på verkstaden förstås)

  2. @Fröken M,

    Jag hoppas också jag blir nöjd med den. Blir väl första gången man läser handboken, måste förstå mig på alla funktioner.

    Vi åker en vecka till Side över midsommar, vi är Turkietfantaster och då framförallt Side fantaster. Har tappat räkningen på hur många ggr vi varit där… det här blir andra året på Sungarden Side Resort, ett toppenställe (iaf om man bor i tvårumslägenheterna)

  3. Jag har en D3000, och faktiskt – jag saknar inspelningsfunktionen… kvaliteten med den gamla kameran när man filmar är ju kass 🙁

    Svar: Nja, det är inte cyklo-f jag fått, det är cyklokapron 🙂 Ska äta 12 tabletter per dag typ de första dagarna av mensen, eller ja – när den är som rikligast.. får se om de funkar. Väntar fortfarande på första mensen sen läkarsamtalet 😉
    Men USCH… vilket lågt HB och vilket dramatiskt sätt att få veta att det var så lågt! HB 36, det är ju katastrof!! Jag hade 78 som lägst tror jag, det var när jag fick missfall mellan Rasmus och Jonathan. Sen hade jag jättelågt efter första förlossningen med, gick till mitt rum på BB genom att hålla mig i ledstängerna i korridoren – jag vägrar blod och kommer alltid göra sålänge jag kan svara för mig själv 🙂 – så när dom nämnde det så sa jag nej o tog tag i ledstången o gick 😉

  4. Åhh spännande!
    E oxå grymt sugen på en systemkamera.

    Åhh kul att du vill vara med & tävla om Pino paketen!
    Lycka till
    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.