Cirkus Skratt

Igår när vi var och handlade så stod ett stort cirkustält uppställt bredvid affären. Melvin blev förstås nyfiken men jag som hört vad en cirkusbiljett kostade när Nickes kompis var på cirkus försökte avleda lite. Väl inne på affären visade det sig att de sålde biljetter och att Lions och massa företag sponsrade så biljettpriset var 60kr/person (vuxna) och gratis för barn upp till 14 år. Perfekt pris. Därför köpte vi biljetter och ikväll var det så dags.

Melvin var förväntansfull och jag tror han tyckte det var roligt trots att totalt 2 timmar kanske är lite mycket för ett barn (paus dryga 20 min då barnen kunde rida i manegen).

Som vuxen tyckte jag väl kanske inte att det var så superbra. Det bästa var faktiskt en turkisk tjej som “jonglerade” med fötterna och sen en ung kille som jonglerade med hur mycket bollar som helst. Sen gillade jag hästarna, mest för att de var fina… var inga direkta cirkuskonster där inte.

Bjuder på massa bilder (svårt att fota med alla färgglada strålkastarlampor… måste nog gå en fotokurs så jag vet hur jag skall göra)

I kön för att köpa popcorn

– Ta inte mina popcorn   (Knasungen kan aldrig se “normal” ut på kort)

Den här hästen var så himla fin.

Sagohäst

Det här var rätt roligt. Söta hundar och småhundarna for och skuttade och såg riktigt roliga ut. Körde varandra i barnvagn gjorde de också men det fick jag inget bra kort på.

cirkus skratt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.