Tunga lyft

 

Alltid trist när nästan alla på jobbet är borta. Jag kan skicka iväg mitt jobb till kollegorna men får inget tillbaka förrän alla är på plats. Detta blir tidigaste fredag. Detta innebär att det stundtals är lugna gatan på jobbet.

Som tur är så hade jag lite projekt. Exempelvis rensa ur ett arkiv på gamla saker (10-års gränsen). När jag väl gjort det med lite hjälp av en kollega som rensade lite bland sitt också så hade jag/vi fyllt 2 stora återvinningskärl med papper samt fyllt en stor pall/låda med skräp. Finns mer att kasta men det får vänta tills de har tömt återvinningskärlen om en vecka.

När jag kastat så mycket fanns det plats för mina saker, så det var bara att börja lyfta och kånka och köra en vagn med alla mina pärmar för 2011. Fyllde upp två stora hyllor. Puh.

Kände mig nästan såhär när jag stod i arkivet

Var rätt jobbigt och egentligen kanske jag inte skulle lyfta så tungt, men tänkte att det var lika bra att göra det nu än längre fram i graviditeten då jag säkert kommer vara tröttare och ha en mage som är ivägen (trångt i arkivet).

3 thoughts on “Tunga lyft

  1. @Martina,

    Min kollega sa åt mig att ta det lugnt. Dessvärre är alla killar på budgetkonferens så de kunde jag inte be om hjälp. Var inte så farligt att ställa ordning pärmarna men att köra en stor kärra pärmar och lyfta dem över tröskeln var en pärs…

  2. Hej!
    Ville bara tipsa om att jag har 2 tävlingar igång på bloggen just nu. En där du kan vinna tandblekning från BrilliantSmile, och en där du kan vinna valfritt smycke från TrendyStuff.
    Kika gärna in och var med 🙂

  3. Du får ta det lite lugnt! Om du har berättat för dem på jobbet så kanske du kan be någon hjälpa dig. De flesta (iallafall män, sorry haha) brukar inte vara nödbädda med att hjälpa gravida kvinnor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.