Bloggvän med Blingo

Jag är bloggvän med Blingo och kommer få chansen att prova lite kläder ur deras kollektion. Eftersom jag är gravid så valde jag ett par yogabyxor som även passar oss som är gravida samt en matchande munkjacka. Nu hoppas jag bara att storlekarna passar mig. Har liksom ingen koll på vad jag har för storlek längre eller hur Blingos byxor/jackor är i storlek. En tunika har jag sen förut (mycket nöjd) och den tror jag är i stl M…

Melvin får prova ett par jeans. Han är en jeanskille. Dock är han mellan två storlekar och jag vågade inte ta 110/116 eftersom han är en 116 nu. Blev storleken över dvs 122/128, får se om de funkar nu eller om han får vänta tills efter sommaren med dessa… svårt när han mittemellan.

Jag kommer ha en blingovisning hemma hos mig 6/10 kl 14, hojta till om ni vill komma. Går pendel till Mölnbo 😉

Vill ni kika in kollektionen så går ni in HÄR

 

2 thoughts on “Bloggvän med Blingo

  1. @Lina,

    Ja det är jättekul att få vara bloggvän och få chansen att prova kläder.

    Mår fint i graviditeten men kommer inte kunna sluta nojja förrän efter ultraljudet på måndag… vill känna sparkar NU så jag vet att det är ett levande barn därinne…

    Får ta oss en tur till polismuseet under hösten/vintern. Vi är jättedåliga på att åka in till stan och besöka alla saker, ibland önskar jag att vi bodde där, tror vi skulle hitta på mer saker då. Fast samtidigt är det skönt med landet, bara att öppna dörren och låta barnen leka ute… vilket de verkar rätt nöjda med :-). Är ni friska och krya hemma nu?

    Vi har också varit förkylda men är friska nu, tur eftersom vi åker till Side på tisdag.

  2. Åh vad fina kläder 🙂 Kul å vara deras bloggvän. Hur mår du annars? Bra i graviditeten= Ni måste besöka polismusset, han kommer älska det. Såg du att man får köpa årskort för 120 kr nu??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.