Sponsrat inlägg: Lensstore

Att handla linser på nätet är smidigt tycker jag, dessutom är det bra mycket billigare än att gå ut i butik och handla. Visst man får kanske inte samma service men det brukar bli bra mycket billigare.

Jag har varit hos min optiker för att få mitt recept (vilket synfel jag har) och då är det superenkelt att gå in på Lensstore och handla linserna där. Det finns både endags, vecko och månadslinser, progressiva linser samt dygnet runt linser. Ifall man vill ändra ögonfärg så finns det såklart linser för det också. Ett riktigt stort ubud har de och med flertalet olika märken.

Jag tycker Lensstores hemsida är lättnavigerad och det är inte heller svårt att lägga sin beställning, så länge man har sitt recept från optiker. Bor man i Stockholm så har faktiskt lensstore ett eget undersökningsrum hos en optiker.

Lensstore skickar de allra flesta beställningar inom 24 timmar så linserna har man hemma på nolltid. Under september månad så kan man även få fri frakt om man köper minst 2 boxar. Använd då kampanjkoden bloggfrifrakt

 

 

 

 

One thought on “Sponsrat inlägg: Lensstore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.