Mammaminglet

Igår skjutsade Nicke ner mig till Nyköping där jag mötte upp Agnieszka för vidare färd mot Norrköping och Hugos Bar. När vi var en bit på vägen så ringde Sofia och hade velat åka med oss. Vi stannade då till och fikade i Stavsjö i väntan på att hon skulle möta upp där. Var jättemysigt på värdshuset, de hade en superfin butik som vi kikade i.

Agge

Sofia

Strax innan kl 15 så kom vi till Norrköping och Hugos Bar där mammaminglet var. Vi började med att lyssna på en intressant föreläsning om familjerätt och vad som händer om man är sambo/gift m.m.

Sedan var det mingel bland de olika utställarna som bland annat var Busby, Oriflame, Tupperware, Me&I, Sophies closet, Lustjakt, Rikke Design Mary-Kay, Shisaie of Sweden, Nordic Cooker mfl . Jag fastnade vid Oriflame och fick lite hudvård. Tog väl en 15-20min med rengöring, scrub, mask och dagkräm/ögonkräm.

Jag handlade ingenting men tog lite foton på de olika utställarna.

Sedan satte vi oss till bords och pratade. Satt närmast bredvid Agnieszka, Sofia, Madde, Lollo (ej blogg) och så Annika och Anna. Två nya bekantskaper. Annikas blogg läser jag i och för sig men Annas har jag bara kikat in på. Supertrevliga tjejer.

Anna och Annika

Det var även modevisning med kläder från Bara Bus som även ställde ut sina saker. Madde och Desiree som jag träffat förut gick med i modevisningen.

Madde

Desiree

Maten var helt okej, men jag åt mest broccoli och den goda potatisgratängen. Efter middagen var det utlottningar och jag hade som ni kanske sett av tidigare inlägg turen att vinna en mössa, Disneypaket och presentkort på Afternoon tea.

Jag hade en trevlig kväll med mina bordskamrater och det var skönt att det inte var så långt hem. Nicke mötte upp mig i Nyköping så jag kom hem fort och smidigt.

2 thoughts on “Mammaminglet

  1. Hej! =)
    Hamnade jag på nån av dina bilder från mammaminglet?
    I så fall skulle jag bli jätte glad om du hade möjlighet att skicka dom till min mail.

    Mvh Linnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.