Tävling: 2st vinner varsin MAM steriliseringsbox

I samarbete med MAM och We R Family så lottar jag nu ut 2st steriliseringsboxar för nappar. Det blir med andra ord 2 vinnare i denna tävling. Hur funkar steriligseringsboxen? Jo du häller vatten i boxen, stoppar i mikron i 3 minuter och Voila! Färdigt.

För att vara med och tävla krävs följande (Obs, jag kommer spara era mailadresser för eget bruk så jag kan maila ut tips om kommande tävlingar. Om ni inte vill ha tävlingstips så skriv det i er kommentar)

1. Motivera varför just du vill vinna denna

Extrachanser

Länka till tävlingen i er blogg och använd den feta texten nedan. Ni som har Facebook kan även länka där (offentligt) och skicka länken till mig. Jag vill då att ni lägger en länk till tävlingsinlägget så era läsare kan hitta till min blogg.

Använd denna text

Jag är med och tävlar om en steriliseringsbox för nappar hos En Mölnbobos Liv – Tre Blir Fyra. Tävlingen avslutas 12/10.

 

 

24 thoughts on “Tävling: 2st vinner varsin MAM steriliseringsbox

 1. Jag är gärna med och tävlar 🙂

  Som småbarnsförälder är jag för allt som underlättar livet,
  och här har MAM för framtiden verkligen tagit klivet!
  Smidigt, snabbt och varsomhelst kan detta göras
  och energisparande när det i micron kan köras!
  Bra miljötänk!

  Ha en bra dag!

 2. Jag skulle vilja vinna denna till min vän som snart ska få bebis, och jag ska bli gudmor….Vill så gärna ge bebisen allt men det går ju inte…Hehe…Kan ju börja med denna grymma steriliseringsboxen!

 3. Jag tycker jag ska få vinna en box pga av att jag har två missfall i bagas i loppet av tre månader från April till Maj.. Nu är jag gravid och de tycks gå bra vecka 22 nu 🙂 LYCKA

 4. När jag nju återgått till arbetet och dottern är på dagis så vore detta toppen att ha. För nu har man inte lika mycket tid att göra allt man behöver.

 5. Min barndomskompis har precis blivit mamma och de är bosatta ute på landet med flera katter. Kan bara tänka mig hur äckliga napparna blir när de går i backen bland allt katthår och liknade så känns som att de vore den perfekta presenten till dem med en snabb steriliseringslösning 🙂

 6. Som first time mamma är man ju orolig för allt, och denna finurliga uppfinning verkar fantastisk! Verkar enkel men underlättar ju i all bacillskräck som man har…

 7. Hej hej!

  Jag är gärna med och tävlar! Vore toppen att ha hemma.

  Jag har min brors små 1-2,5 år hos mig ett par gånger i veckan, och att få med ett gäng nappar från förskolan i ryggsäcken som ska användas i ur och skur innebär också en hel del bakterier.
  Jag har noll koll på vilka som är fräscha och inte, och att då kunna sterilisera dem vore suveränt. Förhoppningsvis slipper de lite virus och annat gojs man kan få i sig av en smutsig napp.

  För en extrachans så har jag även tipsat på min blogg, så välkommen in och kika.

  http://madebyscandinavia.blogg.se/2012/october/mam-steriliseringsbox.html

  Kram Elle

 8. Självklart vill jag vinna när jag nu är inställd på bebis innanför min näthinna!
  Till Lucia beräknas den komma och en MAMbox är värd vår donna!

 9. Tack för tipset via mejl, jag är gärna med!

  1. Att sterilisera napparna regelbundet är ett måste, men som stressad småbarnsförälder kan det lätt glömmas bort. Och ibland känns det som att man inte har tiden till att koka upp en gryta vatten, lägga i napparna och vänta på att det ska bli klart. Då är det ju toppen med en sån här steriliseringsbox till micron! Man behöver bara ställa in tiden och så gör den jobbet medans man kan fortsätta plocka upp alla leksaker som barnet spridit ut över hela hemmet 😉

  2. Jag har tipsat här, http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/october/jag-tavlar-om-en-mam-steriliseringsbox.html

  Kram, Ingrid

 10. Jag vill vinna för jag ska ge bort den här till min pojkväns syster som får barn nästa år. Hennes första och jag och killen vill vara där för henne. 🙂

 11. Båda mina systrar är gravida med deras första och jag ska bli lycklig moster x 2. Är det dyrt för de att få barn, vad kommer det då inte att bli för mig som ska ge en himla massa systerdotterpresenter? 😉 det blir jag gärna sponsrar till! 😉 / blivande dubbelmoster

 12. Jag vill vinna eftersom det är en väldigt praktisk box att ha när vi åker till svärmor och hälsar på. Napparna hinner bli riktigt smutsiga eftersom Tuvalie lärt sig att det är jäääätteroligt att kasta nappar hejvilt 😉 Så istället för att dra fram kastrull och lägga tid och energi på att koka napparna så är det så smidigt att det fixar sig själv i micron på ett par minuter 🙂

 13. Det är tight ekonomiskt att vara ensamstående och varje bidrag är tacksamt. Fick jag dessutom välja så skulle jag lägga pengarna på något roligare än nappar. För även om de tröstar väldigt bra så tror jag det finns annat som skulle göra sonen gladare.

  /Mathilda Robertsson (mathilda.robertsson@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.