Premiären av Hotell Transylvanien

Idag har vi haft en trevlig dag tillsammans. Det var jag, min mamma, Melvin (min son) och hans kusin Oliwer som drog iväg mot Stockholm och premiär av Hotell Transylvanien.

Var mycket bekanta bloggare på filmen och jag pratade bland annat med Sofie, Solveig, Annelie samt Nina som stod och var “lektant” vid bordet med Happy Mais från EkoLeko.

Nina

Träffade även på Elin som har företaget Elin Entertainment som jag och Ewa pratade med på mässan igår. Hon hejade glatt, kul att hon kände igen mig. Är ni intresserade av att anlita Elin för ert barnkalas tycker jag ni skall kolla in hennes sida.

Vi hann med att plocka på oss lite godis samt att killarna fick ansiktsmålning innan filmen. Supercoola var de.

Sen träffade de på Frankenstein, han var lite läskig tyckte Melvin

Sen var det dags för filmen. Båda killarna satt som ljus och Melvin som aldrig sett en 3D film var impad och sa till mig

– Mamma nu är jag inne i filmen

Sen tog han av sig glasögonen och då var han utanför. *s*

Killarna (och vi vuxna också) tyckte filmen var mycket bra även om 1,5 timme för Melvin är lite mycket. Men ett toabesök fick stopp på krypet i benen och sen satt han duktigt tills den var slut (han visste att det väntade en present efter bion).

Killarna fick fina goodiebags som de var mycket stolta över. Tyvärr fick jag bara ett helkasst kort med mobilen då de stoltserade med dessa. Var så mycket folk som sprang förbi och de kort jag fick med mobilen blev verkligen dåliga.

Tack Mgroup för inbjudan och killarna var så glada över sakerna i goodiebagen (mest pepparkakorna, de är ena riktiga snaskråttor)

 

 

2 thoughts on “Premiären av Hotell Transylvanien

  1. @Nina,

    Japp det gör jag troligtvis, men jag vet inte om jag får med sonen. Han har blivit bjuden på kalas. Tror jag får avboka för 3 personer och gå själv *s* tror du man får en goodie med sig hem till sonen ändå?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.