Kroppskoll och Me&I

När man gjort en Gastric by pass och gått ner mycket i vikt så är det väldigt svårt att få in i huvudet att man kan ha “små” kläder. När man sedan är gravid så blir det ännu knepigare.. Tur att andra (ex butikspersonal) har öga för saker och ting och kan ge en kläder i rätt storlek.

Jag minns när jag omöjligt kom i byxor mindre än stl 50, nu som gravid kan jag ha byxor i L från Lindex (slimmade jeansleggings och fortfarande från vanliga avdelningen)… frågan är vad jag kommit i om jag inte varit gravid.

Igår var jag och hämtade kläder från Me&I och som värdinna hade jag fått ett par yogabyxor liknande de på bilden fast i brunt. Tyckte de kändes lite mindre än väntat, jag hade sagt att jag ville ha i stl L eftersom jag är gravid.

Provade dem som sagt var igår och valde att ha dem idag när vi skulle iväg till min mamma. Kikar då lite snabbt på storleken och ser att de är i SMALL och ändå kan jag ha dem fast jag är gravid.

 

8 thoughts on “Kroppskoll och Me&I

  1. @Marie-Louise,

    Ja det är väldigt knepigt faktiskt. Sen underlättar det inte precis genom att alla storlekar är helt olika *s* (alltså typ stl 40 är inte alltid 40), samma problem är det iofs med större storlekar också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.