Fin julafton och utfrågning av Tomten

Julaftons förmiddag så var jag, mamma och pappa hos min mormor och fikade och åt risgrynsgröt. Fick en liten påse med massa bra saker (strumpor, tandkräm, godis, disktrasor m.m.). Kanonbra! Tack Mormor.

Sen hann jag hem och vila en stund innan sonen och sambon kom hem från Trosa. Hann duscha och klä om Melvin i julaftonsklädseln. Sen bar det av mot Lästringe och julafton med Johan och Karin med familj.

Vi fick massor med fina presenter bland annat en superfin hund (tax) som Melvin valt ut till mig eftersom jag gillar hundar (gullungen). Nicke fick en cool kaffemugg. Jag och Nicke fick även pengar till Turkietresan (lira såklart), en brandfilt och familjekalender, ljus och duschkräm samt kort på fina brorsbarnen fick vi också. Superbra.

Melvin fick en bärgningsbil med släp och bil (stora) samt en mindre variant med bärgningsbil. Me&I kläder, Geomag, Lego flygplatsen, fiskespel och massa fina böcker samt målarset (pennor och kritor).

Men kvällens höjdpunkt för barnen var när de såg Tomten komma gående på vägen. De sprang glatt och öppnade och Melvin hade såklart direkt frågor till den stackars Tomten.

– Vart har du släden?

– Du var hos mig inatt men jag hörde dig inte… Jag fick två paket av dig, ett var litet och där var det en bok (Tomten som fått lite info innan han kom hade då redan berättat för Melvin att han ju varit två ggr hos oss inatt).

– Du var hos min farmor också och där fick jag också en bok

God mat och fika fick vi också i oss. Bjuder på lite bilder från kvällen.

DSC_0424

 

 

Finaste kusinerna. Hampus, Oliwer och Melvin, dagen till ära i slips (han gillar att klä sig fint, brås på morbror Johan)

DSC_0425

Fint dukat

DSC_0427

Fin gran och massa paket

DSC_0435

Lite julmat. Räkomeletten var grymt god, snodde med mig resterna av den hem. Blir lunchen imorgon 🙂

DSC_0446

Bilderna ovan och nedan. Barnen fick stora tomtebloss av Johan och Karin och de var jätteroliga tyckte killarna.

DSC_0447

DSC_0448

Tomten. Helt underbar bild på Melvin som blir överlycklig när han får paket av Tomten.

DSC_0454

DSC_0464

Det här är något Melvin önskat sig i flera år, ja inte hela flygplatsen men flygplanet. Han blev jätteglad även om det inte syns på bilden. Tror han var lite stressad när jag ville få honom att stå rätt i bilden *s*

DSC_0472

Hampus var nog mest nöjd med sin spark/balanscykel som Johan och Karin köpt. Jag fick köra runt honom en hel del men sen sa ryggen ifrån och då tog Oliwer och Johan över.

 

One thought on “Fin julafton och utfrågning av Tomten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.