En tur till ishallen

Ishall+nov+2008+bk+webb
Bild lånad från www.gnesta.se

Imorgon står ett besök på Ishallen på vår agenda. Melvin fick nya skridskor av sin farmor i julklapp och de skall invigas i Gnesta imorgon. Eftersom jag inte har några skridskor och inte åkt sen 6e klass så var det Nicke som fick offra sig. Blev därför en tur till Trosa för att hämta hans skridskor. Vet inte när han åkte senast men det är väl en 20 år sen kanske 🙂 Vi får hoppas han inte ramlar och skadar sig imorgon.

Efter den lilla turen till Trosa så höll jag på att tuppa av, var superhungrig. Tyvärr var fiket i Vagnhärad stängt så vi fick åka till Gnesta och fika på Humbles. Åt en god räkmacka och även Melvin var tydligen hungrig, han fick i sig två leverpastejsmörgåsar 🙂

Blev en sväng på Jober Max och sen tog vi en påtår hemma hos Krister.

Väl hemma (efter att ha varit borta hela dagen så hade jag tänkt vila lite) men råkade komma på att jag sagt åt damerna på Kupan att jag skulle komma ner med massa kläder. Började gå igenom alla lådor med barnkläder samt mina egna lådor. Hittade även en gammal dataväska och en rullväska för barn som jag packade ner. Blev 7 kassar med kläder, hoppas de kan ta emot allting. Känns bra att lämna det där eftersom ingen annan verkar vilja ha kläderna.

 

 

6 thoughts on “En tur till ishallen

  1. @Sara – Ensamstående mamma,

    Det var roligt att se honom åka och ännu roligare att se sambon och hans bror åka. Sambon hade inte stått på skridskor på 19 år men han klarade det bra. Själv stod jag på sidan om och frös. Hade gärna provat jag med men känns inte som en bra idé med liten i magen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.