Film”recension”: The Hobbit

the-hobbit-poster1-e1352405927142

Igår var vi och såg The Hobbit i High frame rate 3D. Hade läst innan att många mår illa när de ser film i den här nya 3D tekniken men ingen av oss tre blev illamående och jag hörde inga andra i salongen som nämnde något om det heller.

Vi tyckte alla tre att filmen var riktigt bra och jag måste säga att det här var en av de bättre 3D filmer jag sett, kändes som den var anpassad för det. Många andra filmer jag sett har inte haft så bra effekter. Nicke ryckte till rejält i en scen (med en brinnande kotte).

Jag har läst boken men kommer inte ihåg så jättemycket från den, vet inte om det är en fördel att man läst boken eller inte men jag tycker ändå filmen var riktigt bra och att den är 2 timmar och 50 minuter märktes inte. Ser verkligen fram emot nästa film.

9 thoughts on “Film”recension”: The Hobbit

  1. Åh längtar tills jag ska se den filmen!

    Tack för att du tipsat om nya tävlingen! Om du ångrar dig angående tävlandet så finns det ju en hel del fint som du kan vinna till dig själv eller mannen annars 😉

    God fortsättning på det nya året!

    Eva

  2. Håller helt och hållet med om att den var bra 🙂
    Såg den med i high frame rate 3d för nån vecka sen.
    Och jag hörde att den var inspelat just för att passa det formatet och 3d, det är ju inte alla andra 3d filmer, och just därför är det så bra effekter 🙂

  3. sv: Vad roligt att du är med i goodiebagtävlingen och tack så hemskt mycket för att du svarat på enkäten! Det hjälper mig verkligen att anordna bättre och roligare tävlingar på bloggen framöver. Önskar dig ett gott nytt år!

  4. @Emlisch,

    Vi har bott på

    Catty Garden som Ving hade förut, tvåstjärnigt men helt okej. Nu har Detur tagit över det, renoverat upp och gjort det 4 stjärnigt om jag minns rätt.

    Adora Garden (ca 10min promenad från basaren), helt okej hotell men inget jag skulle boka igen (mer än som sista minuten till bra pris)

    I sommar skall vi på bo Fritidsresors Blue Star Irem Garden. Skall tydligen genomgått upprustning (läst mycket negativt om det men det var för länge sedan, de som varit där efter renovering har varit väldigt nöjda).

    Men det bäst hotellet är helt klart Sungarden Side Resort. 2rums lägenheterna är supertjusiga, påminner mycket om inredningen på de stora finna hotellen som det ni bodde på när ni var nere… trevlig personal, god mat (vi har aldrig haft all inclusive).. men det är ett jättenice hotell, kan varmt rekommendera det.

  5. Men oo vad mysigt. Är sugen på att åka tillbaka till Side med. Vilka olika hotell har ni bott på när ni varit där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.