Kickoff i dagarna två @Park Inn Trysil Mountain resort

254626

Vi bodde på Park Inn Trysil Mountain Resort och det kan varmt rekommenderas. Det var väldigt fina rum, fräscht och luftigt. Härlig utsikt hade jag och min kollega. Utsikt över Trysilfjället är inte fy skam.

DSC_0535

Min lilla sovhörna 🙂

DSC_0536

Bäddsoffa

DSC_0534

DSC_0537

Fräscht badrum

DSC_0538

Det var inte högsäsong direkt så det var inte så många som bodde på hotellet. Var några mindre sällskap och några barnfamiljer, sen var det vi på Yamaha. Mycket personal som var framme och hjälpte till och plockade undan. Var mestadels svenskar och några danskar som jobbade där.

Vi hade ett band som spelade på afterskin båda dagarna och de var riktigt bra. Vet tyvärr inte vad de hette men skall ta reda på det och se om jag kan länka till något youtubeklipp.

DSC_0548

Spabilderna har jag lånat från Mountain resorts hemsida då jag inte ville hänga ut kollegorna :-). Det här var inomhuspoolen med rätt så varmt vatten. Man kunde simma ifrån denna och ut i poolen på bilden under denna.

6499090409_ace91548a7_o

Bredvid denna utomhuspool fanns två härliga bubbelpooler med riktigt  varmt vatten där vi satt och njöt. Var ca -13 när vi var på spat så efter ett tag blev vi alla gråhåriga då håret frös till … men härligt var det.

6499086551_a9495e6198_o

Frukosten var bra. God äggröra och bacon, fanns mycket att välja på. Även god buffémiddag dag 1 (och vilket härligt efterrättsbord). Middagen dag 2 var vi impade över. De frågade alla oss 55-60 personer hur vi ville ha köttet och räknade noga vilka som ville ha welldone. Bra jobbat!

Mycket nöjd med vistelsen. Enda som är lite trist med att vara gravid och åka på kickoff och hänga på afterski är att när stämningen börjar bli lite uppsluppen så känner man sig lite lätt utanför. Men jag har haft mycket trevligt ändå.

Tycker hotellet är väl värt ett besök.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.