Tjejmiddag

Vilken natt! Kom i säng vid 3.30, var ju bara tvungen att bygga klart alla Melvins legosaker. Det var han mycket glad åt imorse. Han vaknade vid 7,30 och kom in till oss en stund men sen roade han sig själv (ända till nästan 11) med att kolla på sin favoritkalender (Grevholm, gamla kalendern), leka med alla legosakerna.

Min rygg har varit lite si och så men trots allt legobyggande igår/inatt så verkar den klarat sig rätt okej tills idag, vi får se vad som händer. Men oftast får jag väldigt ont när jag sitter still.

Idag skulle jag egentligen åkt till fina Martina på tjejmiddag men jag pallar inte att åka kommunalt ända hem till henne (hon bor egentligen inte så långt bort men det tar sin lilla tid att åka kommunalt mest med tanke på att jag har så dåliga kommunikationer).

Eftersom Nicke tyckte lite synd om mig som inte tar mig till Hässelby så föreslog han att vi åker in och äter middag i Södertälje, tror det blir på O´Learys, nära till parkering och sen lär det nog vara lugnt där eftersom de loosat sitt alkoholtillstånd (men skall hålla öppet som vanligt).

Nickes mamma kommer hit och umgås med Melvin under tiden. De tänkte äta på Abbes så att Melvin också får lite festligt.

2 thoughts on “Tjejmiddag

  1. @Martina,

    Ja det blir nog det sista innan lillebror kommer.

    Oj, ni måste roa er oftare du och Peyman… inte låta det gå så långt mellan gångerna 🙂

    Ha det så kul ikväll och jag tror du kommer få det kanon på alla sätt och vis 🙂

    kram

  2. Vad skönt att ni kunde hitta på något annat roligt istället! Passa på att njut av varandra nu 🙂

    (Jag och maken kom i torsdags(när vi var ute på en “dinner and a movie”) på att vi inte varit ute sedan precis innan vi blev gravida med Benji, för 3,5 år sedan!….)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.