Dags att välja “skola”

Melvin skall bli ett “skolbarn” till hösten, så uttrycker han det själv. Då är det dags för förskoleklass (6-års verksamheten) och den har sina lokaler i skolan och då blir man förstås ett skolbarn *s*

Idag kom det hem en blankett att fylla i. Nu är Melvin automatiskt placerad i Mölnboskolan och det är där vi vill att han skall gå. Finns inga andra skolor i Mölnbo och inte tänker vi sätta honom på en skola på annan ort.

295077_467106656687244_1384746964_n

Stora killen. Säger som Annica (som jag snodde bilden av då jag inte orkade gå en trappa upp, hämta mobilen och fota min blankett). Vad hände med våra barn. De var nyss små? Tur att vi har en liten baby på gång som också kommer få gå (förhoppningsvis) med de härliga pedagoger som jobbar på Mölnboskogens förskola.

3 thoughts on “Dags att välja “skola”

  1. @jaana,

    Det blir lite annorlunda för oss föräldrar också, det är liksom mer seriöst på något sätt med 6års verksamheten… det här väl här det gäller att de visar att de är mogna för skolan.

    För Melvin blir det mest spännande att lämna sina pedagoger och få gå i skolbyggnaden.

  2. Åh, kan tänka mig att det är även ett stort steg för föräldrarna när första barnet (barnen) börjar i skolan, inte bara för barnet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.