Shoppat på Apoteket

Insåg häromdagen att vi inte har några nappar för 0-3 månader så jag hittade ett par Tommee Tippee nappar på Apoteket. Passade då även på att köpa nässpray för 0-3 år (är nästan säker på att det inte fanns när Melvin var liten, då fick man dutta med renässansdroppar). Sen köpte jag även en näsfrida. Näsfridan var vår bästa vän när Melvin var förkyld, eller min bästa vän, Nicke tyckte den var superäcklig.

closer-to-nature-napp-2-pack-0-3m-bla näsfrida nässug

Finns roligare saker att lägga pengar på men nu känner jag att jag laddat upp med saker inför ankomsten. Är egentligen bara en filt jag saknar. Kan dock inte bestämma mig för om jag vill ha en Elodie Details eller om jag vill ha Paul Frank filten.

Vilken filt skulle ni välja? Har beslutsångest. Priset är ungefär detsamma. Den första är en bomullsfilt för 355kr och filt nr 2 är pärlsammet för 349kr.

zoom zoom11
Bilderna lånade från Babyshop

7 thoughts on “Shoppat på Apoteket

  1. Sitter i ett undersökningsrum med Pippi Långstrump målat på väggarna. Vi väntar på läkare då Jasper fortfarande inte är bättre. Snarare tvärt om. Han är nu 5 1/2 månad och äter oftast 150-180 ml vid varje måltid. På morgonen idag fick han inte ens i sig 60 ml. Han är snuvig och rosslig, tappar andan ibland. Ledsen. Jätteledsen. Feber. Ja, så här sitter vi och hoppas att han inte fått RS-virus som min väninnas son som är nästan lika gammal. Pingvinen jag köpte till honom i julklapp är med. Sköterskan som undersökte honom fick inte ta den ifrån honom utan att han blev jättearg, så bäst att ha den nära. Den är en riktig vän när man är på sådana här tråkiga äventyr.

  2. Åh, så härligt att planera för ankomsten av en ny bäbis. 🙂
    Jag skulle välja den nedersta filten…

  3. Jag skulle välja filten från Elodie Details …utan tvekan…:)/Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.