Tillväxtultraljud v38 (v37+2)

Var idag iväg på TUL för att se att lillebror mådde bra inför kommande snittet. Allting såg fint ut men han är en liten filur. 7% mindre än normalkurvan men följer fint sin kurva. Beräknas väga kring 3kg när han föds. Hon trodde ca 100g upp tills snittet och idag beräknades han väga dryga 2800.

Var så kul när hon skulle mäta flödet i navelsträngen för då började han fara runt och leka med sina fötter så det var lite svårt för henne att få ett bra flöde. Gullungen.

Efter sjukhusbesök så var det dags att jobba igen. Hann med att visa chefen lite saker som han skall göra när jag är ledig. Hade möte med en annan chef och hann slutföra en bokslutsgrej. Väl hemma så visar det sig att Melvin är hängig och att han måste till doktorn med sitt otäcka finger (han har fått någon typ infektion i tummen så han är illröd runt nagelbandet och det har kommit ut massa var), dessutom hade han inte orkat/velat vara med i lekarna på dagis och inte ätit något. Underförstått, håll honom hemma.

Nicke har lovat att vara hemma imorgon tisdag och ta honom till vårdcentralen. Då hinner jag förhoppningsvis slutföra alla kontoavstämningar som måste vara klara imorgon. Sen får jag ta VAB resten av tiden som det behövs. Känns lite stressande men det är inte mycket att göra åt. Melvin måste få vara hemma och vila upp sig så han förhoppningsvis är frisk tills nästa vecka när lillebror skall komma.

Hatar verkligen februari eller VABruari som den också kallas.

4 thoughts on “Tillväxtultraljud v38 (v37+2)

  1. @jaana,

    Ja vi har inte blivit sjukare, men Melvin får vara hemma nu då han inte orkat vara med helt på dagis. Han var hos läkaren idag också med sitt finger så de petade lite och så fick han några bra plåster. Får hoppas det ger sig.

  2. Åh, kul att det verkar gå bra, och att ni inte blivit sjukare. Även om Melvin ha infekterat finger. Hoppas det blir bra snart! 🙂

  3. Jag längtar efter att få snusa på “lillebror” 🙂 Så länge inte “karlsson” den riktige är med 😉 Hiihihihi… 🙂
    Kram och var rädd om dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.