Ny sulky till Turkietresan

I juni åker vi till Side i Turkiet och jag är lite rädd för att ta med vår liggvagn dit, man vet hur flygbolagets personal hanterar resväskor och tänk om de då är lite oförsiktiga med vagnen. Därför har jag funderat på att köpa en sulky med fullt liggläge som Felix skulle kunna ha. Visst är han lite liten men tänkte att jag kunde köpa som ett litet “nest” till honom som kan vara i vagnen, då blir det nästan som en insats där han kommer ligga säkert.

Har vid flertalet tillfällen sett reklam på olika bloggar om en butik/webshop som heter Annas babyshop och där säljs allt ifrån bilbarnstolar och barnvagnar till just sulkys. Har kikat runt lite där och vad gäller sulky så är det viktigaste för mig att det finns fullt liggläge samt att det är en bra varukorg. Dessutom måste det vara bälte i vagnen (inte så mycket för Felix i början) men jag vet hur rörlig och vild Melvin var så därför känns det som nödvändigt.

Just nu har de ett väldigt bra pris på sulkyn Carena Lieback Lux och den skulle jag inte tacka nej till. Den finns i svart och grönt och båda är riktigt snygga.

Just nu kan man tävla om en sådan sulky hos The Life of Yarp

Jag tävlar hos The Life Of Yarp om en svart Carena Sulky Lieback Lux (värde 749kr) från Annas Babyshop!
Var med du också, tävla här.

 

5 thoughts on “Ny sulky till Turkietresan

  1. @Sanna,

    Hoppas dock på vinst i denna tävling :-), annars får vi fundera på att köpa en. Egentligen är Felix för liten för sulky i juni men är så rädd att en dyr vagn skall bli skadad. Bättre om en sulky blir det då man inte blir ruinerad om man måste köpa ny (iofs har man väl försäkring på sakerna men ändå)

  2. Om jag vore du skulle jag satsa på bugaboo bee (antingen begagnad classic =billigare) eller +. Så du kan ha honom vänd mot dig, eller quinny zapp xtra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.