Testat: Natusan bedtime

Namnlös

Vi fick i höstas hem lite prover på Natusans nya serie för nyfödda. Serien består av “Bedtime Bath”, “Bedtime Schampoo” och så en babyolja. Tanken är att man skall bada bebisen för att sen avsluta med en massage för att bebisen skall komma till ro innan sovdags. Vi har faktiskt inte hunnit med att prova Bedtime bath eller schampoot men oljan provade vi igår.

Felix är väldigt torr och då är olja bra att smörja med. Jag masserade in oljan och det gillade han MEN ett stort minus enligt mig är doften. Jag tycker det doftar gott men det doftar väldigt väldigt starkt. Jag är lite känslig mot parfymer och dofter och därför blev det jättejobbigt för mig. Schampoo och badprodukten har kanske samma doft men det blir inte lika starkt när man bara badar i det…

Oljan kommer jag dock inte använda igen, måste ha en som är luktfri känner jag. Återkommer med hur badprodukten och schampoot är när vi provat det. Känns lite överkurs att tvätta det lilla hår som Felix har men badprodukten kommer vi prova vid nästa bad.

Tack Story Relations för att ni skickade hem prover för att låta oss testa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.