Vårkänslor

Idag har dagen gått i ett, jag är ledig men ändå känns det som att jag inte hinner vila. Kan bero på att jag känner att jag måste ordna med saker när Felix somnat. Men imorgon så skall jag lämna på dagis och sen skall vi bara softa jag och Felix.

Idag så tog vi en promenad för att hämta dagis. Var superskönt väder även om solen inte var framme när vi gick. Jag lånade en munkjacka av Nicke och blev riktigt varm när jag hade den. Melvin slapp overallen på vägen hem och fick ha sin fleecejacka. Väl hemma så fick Melvin vårkänslor och ville sopa lite. Var bara att leta fram hans lilla sopborste och låta honom sopa. Jag ställde ut all vår återvinning på framsidan för att be Nicke bära ner det till bilen… problemet var bara att Melvin sen släpade bort allting eftersom bordet som det stod på behövde han flytta på för att komma åt alla löv… jaja, tanken var god även om jag fick plocka ihop allting igen.

Melvin har på sig

Fleecejacka: Abeko
Byxor: HM
Skor: Tretorn

DSC_0813

Felix fick slippa sin lilla overall och istället fick han ha detta på sig.

DSC_0812

Kofta: Present från Ewa/Tjejmorsan.
Byxor: Av märket Joha från ByEngberg
Strumpor: Från Lundmyr

One thought on “Vårkänslor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.