1 månad idag, det firar vi med att fixa pass

Idag har vi varit på Karolinska i Huddinge då Nicke skulle göra något astma/spirometritest. Jag, Felix och Melvin hängde i kafeterian och firade Felix 1-månadsdag med lite fikabröd och kaffe/festis.

När vi väl kom därifrån så skulle vi hämta ut Nickes pass och chansa på att Felix var vaken så vi kunde fixa pass till honom också. Herre min skapare. Min huvudvärk jag hade blev inte bättre när vi försökte få till ett passfoto. Först provade vi att jag höll i Felix och hade en stor vit skärm bakom hans rygg som dolde hela mig… funkade inte. Sen fick Nicke hålla fram honom mot kameran och det var rätt nära att det funkade men sen blev han superledsen. Vi försökte även med att jag hade ett lakan över min tröja och höll i Felix och slutligen så lade vi den vita skärmen i vagnen och försökte fota… men det gick inte.

Vi satte oss och så fick han amma och sen var han på bättre humör. Då gick det att ta det där fotot (när han låg i vagnen). Det var inte 100 procentigt men som hon som jobbade där sa, de är så små och inte kommer man ha det passet i fem hela år ändå.

Så efter att ha hängt där drygt en timme så fick vi till det här kortet

bild (3)

 

3 thoughts on “1 månad idag, det firar vi med att fixa pass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.