Utveckling, babygym och bärsele

Första leendet kom häromdagen men de är inte lätta att få fram så emellanåt blir jag osäker på om det var ett riktigt leende. Däremot börjar det komma “prat” när han ligger och kikar på saker. Favorit att göra just nu är att titta på och försöka dra i pappas badlakan som alltid hänger bredvid skötbordet. Det är jättekul. Han kan lätt ligga där länge och roa sig själv.

Stark i nacken har han varit sen födseln. När han ligger på mitt bröst så tittar han ofta upp och väldigt länge. Däremot är det såklart ostadigt så fort han kollar åt sidorna, då tappar han huvudet.

Han vill gärna försöka ta saker så jag tror att babygymmet vi köpt kommer bli en hit. Vi valde att köpa ett lite billigare än det vi först kollat på (jag ville egentligen ha ett med Pingu) men vi hittade detta från samma märke. Jag gillar att de har den vadderade kanten runt om. Detta gym från Rätt start köpte vi på Lekmer för 379kr.

ratt-start-music-lovers-babygym

Sen slog vi även till på en bärsele. Egentligen fanns den för 299kr på ett annat ställe men orkade inte beställa från två ställen så nu hoppas vi att detta funkar bra. Det fanns också på Lekmer för 399kr. Vi kommer nog inte använda det så mycket men eventuellt får jag använda det nästa fredag om det kommit samt när vi åker till Turkiet eller bara skall iväg på något snabbt.

infantino-barsele-swift-svart

3 thoughts on “Utveckling, babygym och bärsele

  1. Gokväll i stugan
    Jag har en rolig grej som är poppis. Dagens Stjärna
    Det funkar som Dagens Blogg men lite nyare tänk.
    Skulle vara kul om DU var med.
    Det bästa. Inga krångel att vara med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.