Little Froggie, busungar och kvällens middag

Blev ett litet klädbyte till på Felix idag. Nog för att barbapapan var fin men det var lite pyjamaskänsla över den. Nu fick han istället ha groddressen på sig. Även den arvegods som Ellinor kom med igår.

DSC_0823

Medan jag lagade kvällens middag så låg Felix så snällt i babysittern och kikade. Inte ett pip på en hel timme. Vad var det då som var så spännande?

DSC_0827

Jo att ligga och kika ut genom fönstret var spännande. Nu såg han säkert inte så mycket mer än att det var ljust men ändå. Skönt att kunna laga maten i lugn och ro.

Medan jag lagade maten så var det lite bus som skedde utanför. När jag skulle lägga ut soppåsen så insåg jag att det var helt tomt på vår framsida. Vad hade Melvin och Agnes hittat på då…. jo släpat allt detta ca 40m upp på ett berg.

DSC_0830

Bordet, stora lövkorgen med leksaker och 5st plaststolar. Jag trodde de tänkt ha picknick men min kusin som kikade förbi berättade att de sagt till henne att de skulle sälja saker 🙂

När allt väl var på plats igen så var det dags för middag och chockerande nog så åt faktiskt Melvin upp all sin mat, även schnitzeln. I vanliga fall äter han endast köttfärs, korv och köttbullar. Allt som skall tuggas har varit blä.

DSC_0831

2 thoughts on “Little Froggie, busungar och kvällens middag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.