Fika, grillning och oljebad

Nicke och Melvin fick för sig att vi skulle grilla idag så de började förmiddagen med att börja skotta bort all snö på baksidan. Nu har vi en stor snöhög på gräsmattan (där det typ redan är en halvmeter snö) och lite mindre på altanen. När de skottat klart så fikade vi på framsidan och jag passade på att äta mina 5 sista california rolls. Det var rätt skönt att sitta i solen och Felix passade på att ta en mikrotuppis i vagnen.

DSC_0889

Sen åkte Nicke och Melvin och handlade lite medan Felix somnade om inne. Han kom inte helt till ro först men så hämtade jag hans babynest och lade honom i det och då somnade han direkt. Tror han känner sig ombonad i det. Jag lade mig och spelade ett spel på datorn.

DSC_0891

Nicke och Melvin fixade middagen och de grillade karre och korv och kan man tänka sig att till och med Melvin åt kött. Mycket konstigt som händer nu med tanke på att han helt plötsligt äter påläggsskinka också. Jag åt en liten fläsknoisette och lite pommes då jag inte var sugen på grillat. Efter maten tog jag och Felix ett litet oljebad. Han är så röd och fnasig i ansiktet. Kom massa röda prickar efter jag smörjt honom med en babyolja jag hade… fast de som vet säger att det kan vara immunförsvaret som kickat igång för då blir bebisar rödprickiga. Dock har det blivit lite röda partier och de var lite torra så nu blev det ett bad i badkaret för oss båda och med babyolja från Natusan First Touch. Felix älskar att bada fast han vill gärna försöka ta sig under vattnet. Gäller att ha ett stadigt tag.

Jag passade även på att bada med Melvin som också ville ha ett oljebad 🙂

Nu ligger Nicke och skall natta Melvin (som gråtit och ville vara med mig) medan jag försökt trösta Felix som inte var på sitt bästa humör. Blev lite kaos där. Tror det är läge för mig att dumpa Felix med Nicke någon helg och hitta på något bara jag och Melvin. Nu sover i alla fall Felix i babynestet och jag hoppas Melvin somnar snart.

 

One thought on “Fika, grillning och oljebad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.