Busiz i Nyköping

Igår var vi som sagt var på Busiz i Nyköping. Jag, mamma, Felix, Melvin, Karin, Hampus och Oliwer skulle göra stället osäkert 🙂

Vi kom dit tills de öppnade kl 10 och det var väldigt lugnt. Vi gick in och tog ett bord precis vid staketet som avgränsar fiket från lekytorna. Felix somnade i vagnen (och sov hela tiden vi var där, kul kille) och vi vuxna släppte lös de små odjuren och tog oss en fika.

DSC_0911

När barnen lekt ett bra tag så var det lunchdags. Vi åt mycket god lunch men barnen var lite spattiga och ville iväg och leka igen. Var bara Oliwer som var duktig och åt upp sin mat. Till och med jag fick roa mig lite när jag åkte rutschkana med ungarna. Känns skönt att jag kan göra allt på leklandet (är maxvikt 80kg på en del saker)

Fördelar med Busiz

  • Man har fri syn in på hela lekområdet från fiket
  • Man fick gärna lämna vagnen vid skorna men när jag frågade fint i kassan så fick man även GÄRNA ta med den in 🙂
  • De har amningsrum om man känner att det är jobbigt att amma offentligt
  • De hade dagens lunch för 70kr och den var supergod. Både laxen och köttet. Salladsbuffe med bröd och kaffe ingick också samt dricka förstås. Billigt och supergott. Till barnen fanns pannkaka och hamburgare.
  • Jag som GBP opererad fick ta barnportion
  • Bra pris. 100kr i inträde om då får man vara hur länge som helst.
  • Trevlig personal
  • Rena och fräscha toaletter med pallar vid tvättställen så barnen når upp.

Nackdel

  • Fikabrödet vi tog (biskvi och en kokostopp) var inte så roliga. De var inte färska.

Bjuder på lite bilder

DSC_0910 DSC_0909 DSC_0907 DSC_0905

6 thoughts on “Busiz i Nyköping

  1. Hej!
    Det var kul att läsa att ni var så nöjde med ert besök på Busiz. Jag brukar “googla” ibland för att läsa vad folk skriver om oss 🙂
    Det där med fikabrödet ska vi ta en titt på. Kanske behöver se över rutinerna där.
    Hoppas ni hittar hit igen!
    Mvh
    David
    VD & ägare av Busiz

  2. @Celine Naminah,

    Jo de områdena kan jag också åka till men vill inte in i Nyköping då jag inte hittar. Men det är ju så att den stad man har närmast är den man kan bäst. Jag körde på körskola i Södertälje så känns som jag har rätt bra koll där.

  3. Jag är desto oftare i Nyköping. Södertälje med alla sina enkelriktade gator lockar inte det minsta. =) Men det är klart, jag är inte inne i själva centrum så ofta. Föredrar tex Gumsbacken eller Pålljungshage… Lättare att ställa bilen där.

  4. @Celine Naminah,

    Jag är väldigt sällan i Nyköping. Min morfar, kusin och morbror bor där men vi ses väl typ hemma hos morfar till jul. Annars bor jag närmare Södertälje så det är alltid dit vi åker om vi skall handla. Jag hittar inte alls i Nyköping och har ingen lust att åka in där med bil. Fast nu hittar jag ju till Busiz i alla fall (samma väg som till min morfar)

    Det var inte så mycket folk på Busiz med tanke på att det var påsklov.

  5. Kul. =) Brukar du vara i våra krokar ofta? Var de mycket folk där? Vi har bara varit dit med barnen en gång och då hade de barnkalas där. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.