Sköna kläder på resan

Precis hemkommen från Turkiet så kan jag verkligen rekommendera Me&I´s kläder. När jag reste så hade jag de tunna härliga magic knickers och sweatshirtjackan från en tidigare kollektion. Det är  bara några av mina favoriter. Men de tre som jag fallit mest för denna säsong är de här (se nedan). Klänningen är helt underbar och man känner sig så fin i den. Den hade jag när vi firade min pappa som fyllde 60 medan vi var i Turkiet. Även Paisleymönstrade blusen var med och var snygg till svarta byxor. Den tredje favoriten är yogapantsen för barn. Sonen som är 6 år har flera olika färger och han älskar dem för de sitter på plats och de hasar inte ner.

Tidigare så var jag såpass överviktig att jag inte kunde handla Me&I kläder men nu fullkomligt frossar jag i kläder och har på väg hem både en paisleyblus och den gråa fina kavajen/jackan.

Kvalitén tycker jag är riktigt bra, kläderna har tvättats och tvättats och de håller formen och färgerna jättebra. De är perfekta på resan och nu när jag även har en 4 månaders bebis så kan man börja botanisera bland bebiskläderna igen. Lovely. En annan stor fördel när man som jag har små spinkiga barn är att alla byxor har reglerbar midja. Genialiskt. Varför har inte alla byxor det undrar jag.

page

Här har jag klänningen på mig, så skön

Namnlös

4 thoughts on “Sköna kläder på resan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.