Det här med skitsnack

Har hållit lite låg profil här på bloggen senaste dagarna. I söndags åkte vi in till Akuten då jag haft körare i magen med jämna mellanrum hela dagen. Ville helst ligga i antingen badkaret eller stå i duschen när det gjorde som ondast. Vi var inne på akuten strax innan kl 18 och det gick fort att få prata med en sköterska samt lämna prover, men provsvaren fick jag inte förrän strax innan kl 01 på natten.

Sänkan låg på 66 så det var bara att åka hem för att sedan åka in igen dan efter, kände mig något mosig när jag vaknade av klockan på måndag morgon.

Nicke körde in mig och barnen och jag fick som tur var komma in ganska fort och då sänkan sjunkit så sa de att det mest troligt är en magbakterie från Turkiet eller från något jag ätit här hemma. Igår hade jag inte alls lika ont men fick kuta på toaletten istället och så har det varit till och från idag med…. jäkligt jobbigt om man är iväg eller har en liten bebis som just då kräver lite uppmärksamhet. Känns som magen triggas igång när det blir skrikigt och stressigt också.

Dagens ärende:

Vi hade tid hos logopeden idag så det var bara att be till högre makter och åka iväg, mamma följde som tur var med och lovade att rycka in om jag var tvungen att gå på toa. Som tur var så klarade jag mig fint 🙂

Från logopeden fick vi med lite övningar hem som vi skall göra med Melvin. Lite olika rörelser/grimaser och även rörelser för tungan.. får ta tag i det där nu när semestern snart börjar. Sen kommer han få gå hos logopeden några gånger i höst och hon kommer hjälpa honom att öva på att säga R och lite andra ljud han inte är så bra på. Hoppas det lossnar för honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.