Gratis tamponger

Först och främst så ligger jag ohjälpligt efter med mitt bloggande och faktum är att jag hunnit få hem två askar med gratis tamponger och inte hunnit blogga om något av dem.

Vill ni också ha gratis tamponger så kan ni registrera er HÄR man får hem askar som har reklam och så gör man en utvärdering om reklamen på R.E.D.D.s hemsida. När man fyller i en utvärdering så får man automatiskt hem nästa paket.

Innan resan fick jag hem detta

bild (4)

 

Då hade de en kampanj med Absolut Torr, det är perfekt att man får hem två testprover. Själv har jag inga problem med svettningar men det är verkligen en bra grej med wipes. Dessutom står det att de har effekt upp till 7 dagar.

Sedan kom nya kampanjen hem häromdagen och den var i samarbete med RFSU och deras “hudvård för underlivet”. Också en perfekt grej att informera om. Vi som varit gravida har säkert (de flesta av oss) råkat ut för svamp och klåda. Det finns faktiskt speciella tvålar för just underlivet och det är nog en rätt så bra investering att köpa en sådan. Med denna kampanj så fick man en rabattkod på 20% så jag funderar faktiskt på att köpa mig en “intimtvätt”

bild (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.