Galapremiär för mig och Melvin

Vi har haft en riktigt mysig dag idag jag och Melvin. Trots lite “hörbarhet nolla” som min svägerska brukar säga så har han faktiskt varit riktigt duktig.

Vi åkte hemifrån strax efter 11 och parkerade i Älvsjö, därefter tåg in till stan. Medan vi väntade på Ewa och Linnea så kollade vi lite på Lindex och sen tog vi en fika på Bröd & Salt i pubhuset.

Blev även en dricka för Melvin på ett fik som Ewa gillar. Hon och Linnea var också tvungna att få lite i magen innan bion.

Väl vid Rigoletto var det rätt så lång kö men vi stod tålmodigt där i solen och hälsade även på några bekanta såsom Carola och Rose-Marie. Efter en stund blev vi insläppta och då tog vi lite godis och dricka och sen gick vi in i salongen och tog våra platser. Linnea ville sitta långt bak och Melvin ville sitta långt ute på raden så vi skulle slippa klättra över folk om han behövde gå på toa.

16576_10151639992167819_2135673502_n Namnlös8452

Vid våra platser stod 2 goodiebags och jag tjuvkikade och hittade en sak som absolut var till mamman i alla fall och det är Ldb flaskan, den blir absolut något som hamnar i mitt skåp.

monsters

Filmen var riktigt bra och även Melvin gillade den. Han satt faktiskt ovanligt stilla bortsett från när biokudden hamnade snett… men inget tjat om “när är filmen slut” utan han uppskattade den.

Efter filmen träffade vi på Kin, Annika och Mirka som vi hälsade på. Vi kommer förhoppningsvis träffa dem alla på vår Bloggmiddag i oktober.

Tack Subito för inbjudan till denna galapremiär. Hoppas vi får komma fler gånger för det här uppskattades verkligen.

 

2 thoughts on “Galapremiär för mig och Melvin

  1. @BAMBI,

    Yes, jag skall med på kryssningen. Hörde att du och Ewa skulle dela hytt. Ser fram emot den även om jag hatar att åka båt.. funderar på att bosätta mig i en livbåt direkt :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.