Tungviktare

Felix har blivit en riktig tungviktare nu när han bara äter ersättning. På 4-månaders kollen vägde han 4890 och imorse ställde först jag mig på vågen och sen tog jag honom i famnen. Verkar som han väger ca 6,8kg nu… Det är 2kg på 1,5 månad. Blir spännande att se om det stämmer när vi skall till BVC nästa gång. Måste ringa dit och boka tid för vaccinationen samt vikt/längd koll samt ändra på 6 månaders kontrollen. Jag är nämligen på jobbresa just det datumet när han har halvårskoll.

Sen har Felix börjat med att han vill ligga på mage, men han fattar inte hur han skall göra med armen. Han har lyckats två gånger. En gång var för länge sedan och så vände han sig idag. Men annars så fastnar han liksom på sidan. Men så vill ha sova nu också, inte ligga på rygg när man skall somna. Sen när han väl sover så hamnar han på rygg.

Han har även hittat tummen så har han inte nappen i närheten så åker tummen in. Så sött. Fast jag försöker ändå ta ut tummen och ge napp. Jag ser hellre att han har napp. Enklare att sluta med.

Vi försöker även öva lite med att sitta, men han gungar och far så han välter bara hela tiden. I förrgår lyckades han sitta själv i typ 5sek. Sen började han flaxa med armarna och så låg han på sidan. Jaja, det kommer väl snart det med.

Gåstolen gillar han. Han har suttit i den idag och då är han väldigt nöjd. Han når inte helt ned med foten men lyckades peta sig bakåt i gåvagnen, bara några centimeter men ändå.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.