Riddarlek, kräkningar och Modig

Idag sov vi lite längre, så skönt. Sista dagen som jag inte behöver ställa väckarklocka. Imorgon börjar det hårda livet när man måste gå upp vid 6.45. För Melvin så börjar äntligen den efterlängtade skolan (förskoleklass), som han längtat.

Tror han ser fram emot det med spänning. Kompisarna är desamma men det är en ny fröken och nya regler som man måste lära sig. Brukar alltid bli lite rörigt innan han kommit in i allt och vet vad som förväntas av honom.

Vi har packat en påse med extrakläder och ytterkläder samt tagit fram en ryggsäck och packat en gympapåse (antar de kommer ha gympa men vet inte säkert).

Idag har Melvin varit ute nästan hela dagen. Han har lekt med barnen på området. Melvin var riddare medan J & J var prinsessa respektive kung. Han var även inne hos J och lekte en stund. Bra för honom att vara ute och leka med barnen, ibland är det svårt att få ut honom.

Jag har suttit ute och fikat och njutit i solen (så länge den varade) och Felix har sovit i vagnen. Han sover alltid så bra ute.

Idag var det premiär för Felix att äta en portion gröt. Nu åt han inte så mycket utan kanske en halv portion, men han gillade det för han gapade efter mer och ville även försöka äta själv (funkar inte än). Gröten stannade dessutom i munnen, inte som sist när han fick prova, då åkte det ut hela tiden.

Han har även premiärgungat nere i lekparken. Med massa filtar runt honom så funkade det. Han tyckte nog det var okej. Var inget skrik men heller inget skratt. Han var mest intresserad av att äta på gungan.

bild (3)

Tycker dagen på det stora hela varit bra. Nu ligger vi i soffan och Melvin kollar på “Modig”. Felix har också hamnat här då han spydde ner babygymmet. Ätit har vi också hunnit med. Idag blev det chili con carne med ris. Gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.