Björkbacken – mysigt boende i Vimmerby

Nu när vi var nere i Vimmerby så bodde alla Micki BloggkompisarBjörkbacken karaktärshotell. Det låg lite utanför själva centrum men var ett mysigt ställe. Rummet var ganska stort med en fotölj och litet bord, dubbelsäng och en våningssäng. Melvin fick sova i överslafen och det var det bästa med hela resan, att han fick somna där. Sen att han hade superkul på ALV hade han liksom glömt när han fick sova uppe 😉

DSC_1001

DSC_1002

 

När vi checkade in på kvällen så tänkte vi att vi skulle äta på hotellet men eftersom (antar jag) vi var lite “off season” så hade de bara buffé och just när vi var där så var det tacobuffé för 150kr/person. Det kändes inte så lockande för oss och Melvin är inte ens speciellt förtjust i tacos. Vi valde att istället åka till Sweet Chili där vi åt plankstek (Nicke), Cashew chicken (jag) och köttbullar (Melvin). Det var riktigt gott och ett mysigt ställe. Av de som ätit buffén så hörde vi att den var sådär.

Väl tillbaka på hotellet så pratade jag lite med Lina, Rose-Marie och Linda men sedan så hamnade vi i “lobbyn” tillsammans med Cajsa, hennes man och hennes mamma och sist och faktiskt minst, pyttebrorsan. Vi hade det supertrevligt och jag festade till och med till det med ett glas vin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.