UnderBara Barn i oktober

Mycket skoj händer i oktober. Vi har vår bloggmiddag den 4/10 och samma dag så öppnas dörrarna upp för årets UnderBARA Barn mässa på Stockholmsmässan i Älvsjö.

under

Jag har varit de senaste åren och jag älskar verkligen mässan. Jag träffar inte bara massa vänner utan även en hel del kontakter på olika företag, det är jätteroligt.

I år puffas det lite extra för det ekologiska och det tycker jag känns helt rätt. Dessutom har de en ny sak för i år, nämligen Drop-in dop.

Jag längtar till mässan och hoppas att få komma på deras VIP frukost även i år. Är så skönt att få den där halvtimmen att prata med folk och i lugn och ro kunna strosa runt och kanske shoppa något utan det kaos som brukar råda.

Har ni inte varit på mässan förut så GÅ. Supertrevligt och massa härliga utställare.

6 thoughts on “UnderBara Barn i oktober

  1. Okej, då får man hoppas då. Mina bilder kommer ju synas i en monter på mässan också. Ska bli super kul att se 😀 Har dock inte bestämt mig ännu om det blir hela familjen som går eller om jag bara tar med mig de två yngre och sen en kompis. Får se vad maken säger. Går du bara fredagen eller går du någon av de andra dagarna med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.